Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه صنعتی و شرکت گاز استان اصفهان طی مراسمی که برای اصلاح الگوی مصرف گاز طبیعی و با حضور سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران برگزار شد، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، سیدجلال نورموسوی، سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در آیین امضای این تفاهم‌نامه همکاری گفت: این تفاهم‌نامه به‌منظور ارائه همکاری‌های مشترک آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجرایی در زمینه مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی، ارائه خدمات مطلوب و بهینه‌سازی سیستم‌های احتراق در موتورخانه‌های دانشگاه صنعتی اصفهان برای همکاری‌های اجتماعی و مدیریت مصرف گاز امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مصرف انرژی ایران چهار برابر میانگین جهانی است، افزود: در بحث بهینه‌سازی و بهره‌گیری از تجهیزات مدرن در بخش خانگی مانند بخاری‌ها، لازم است دانشگاه به کمک شرکت ملی گاز ایران بیاید و فناوری‌های روز را در کشور جایگزین کند.

سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران همچنین با بیان اینکه شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات سوختی، نیازمند همراهی علمی دانشگاه هستند، ادامه داد: نیازهای فناورانه شرکت ملی گاز ایران مشخص و حضور استادان و دانشجویان توانمند در کنار صنعت گاز، ضروری است. رشد صنایع پتروشیمی نیز در سال‌های اخیر، نیاز مبرم کشور به گاز در بخش صنعتی را افزایش داده و برای افزایش تولید ناخالص ملی ایران (GDP) لازم است از فناوری‌های نو برای اصلاح الگوی مصرف بهره‌مند شویم.

نورموسوی دانشگاه صنعتی اصفهان را قطب علمی کشور برای آغاز حرکتی مشترک در اصلاح فرآیندهای مصرف انرژی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های کشور و استان اصفهان دانست و تأکید کرد: استفاده از توان علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و تولید تجهیزات دانش‌بنیان برای پیشرفت کشور و بهینه‌سازی مصرف انرژی در دستور کار شرکت ملی گاز ایران است.

ابوالقاسم عسکری، سرپرست شرکت گاز استان اصفهان نیز در این نشست با اعلام خرسندی از برقراری تفاهم‌نامه با دانشگاه صنعتی اصفهان خواستار حمایت فرهیختگان دانشگاهی همسو با بهبود عملکرد تجهیزات گازرسانی شد.

وی با بیان اینکه از رساله‌های دکترا با موضوع بهینه‌سازی و ارتقای بازده انرژی در صنعت گاز حمایت ویژه می‌شود، افزود: ۳۵ درصد سرانه انرژی گاز کشور در حوزه نیروگاهی مصرف می‌شود، اما بخش زیادی از آن به آلاینده‌های محیط زیستی تبدیل می‌شود، زیرا راه‌حل‌های دانشگاه می‌تواند در حل این معضل کشور کمک اساسی کند.

سرپرست شرکت گاز استان اصفهان بازدید از موتورخانه دانشگاه صنعتی اصفهان و اجرای فرآیندهای بهینه‌سازی موتورخانه دانشگاه را در دستور کار این شرکت اعلام و تصریح کرد: با امضای این تفاهم‌نامه، یک نماینده متخصص در حوزه انرژی برای برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک بهینه‌سازی مصرف گاز طبیعی از دانشگاه صنعتی اصفهان خواهیم داشت.

عسکری ادامه داد: نگهداری مناسب از سیستم‌های موتورخانه‌ها و تلاش مستمر برای کاهش مصرف گاز طبیعی، ترویج فرهنگ مصرف بهینه گاز طبیعی در دانشگاه و خانواده‌های کارکنان دانشگاه، همکاری در اجرا و توسعه طرح‌های پژوهشی، تحقیقاتی و اجرایی در حوزه افزایش بازده مصرف گاز از دیگر اقدام‌های مشترک در این تفاهم‌نامه خواهد بود.

وی با اشاره به دغدغه‌های مسئولان صنعت گاز برای بهینه‌سازی انرژی بیان کرد: ارزان بودن انرژی، مشکل اصلی مصرف بالای انرژی در ایران است.

سیدعلی میرمحمد میبدی، سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان هم اظهار کرد: عمده بودجه‌های تحقیقاتی سازمان‌ها صرف ارائه گزارش می‌شود، در حالی ‌که اگر این بودجه‌ها به فعالیت‌های تحقیق و توسعه دانشگاه‌ها اختصاص یابد، بسیاری از مشکلات صنعت برطرف می‌شود.

وی از آمادگی این دانشگاه برای برقراری نشست‌های مشترک تحقیقاتی خبر داد و افزود: حوزه معاونت پژوهشی و ارتباط با صنعت دانشگاه بستر مناسبی برای حضور صنعت در دانشگاه فراهم می‌کند و این اطمینان برای صنایع وجود دارد که می‌توانند مشکلات خود را با کمک استادان دانشگاه برطرف کنند؛ استادان و محققان جوان و برجسته دانشگاه صنعتی اصفهان با علم روز در حوزة بهینه‌سازی آشنایی کامل دارند؛ مشکلات صنعت را رصد می‌کنند و دغدغه برقراری ارتباط با صنعت را دارند.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت گاز استان اصفهان پیوند صنعت و دانشگاه دانشگاه صنعتی اصفهان شرکت ملی گاز ایران تفاهم نامه استان اصفهان بهینه سازی گاز طبیعی مصرف گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۰۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی د ستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

کد خبر 6090203 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • مصرف بهینه آب در استان بوشهر ضروری است
  • پورمحمدی: مس رفسنجان الگوی ادب و اخلاق در فوتبال ایران است
  • اصلاح الگوی کشت بهترین راه برای مدیریت مصرف آب
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی