Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@09:36:55 GMT

مردم سوخت دوم در منازل داشته باشند

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۳۲۳۴۸

مردم سوخت دوم در منازل داشته باشند

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان اصفهان، سید مصطفی علوی مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان در جلسه بررسی مشکلات موجود در زمینه گازرسانی به شرق استان اظهار داشت: مصرف گاز در این استان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته و اگر همه مشترکان اعم از صنعتی، خانگی و عمومی به ویژه مشترکان شرق استان، گاز را بصورت بهینه مصرف کنند، می‌توانیم زمستان امسال را به راحتی و بدون قطعی گاز  پشت سر بگذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به افزایش مصرف گاز در بخش خانگی و صنایع، احتمال کسری گاز، در زمان پیک مصرف وجود دارد و از مردم استان اصفهان تقاضا داریم مصرف منطقی و بهینه را بطور جدی مدنظر قرار دهند.

علوی در بیان مهمترین مشکلات گازرسانی به شرق استان گفت: محدودیت در تأمین فشار ورودی ایستگاه مادر در فصول سرد سال به دلیل افت فشار خطوط انتقال سراسری گاز، عدم صدور مجوز تردد شبانه برای حرکت تریلرهای حمل گاز سی.ان.جی، مشکلات تردد تریلرها در فصول مختلف به دلیل شرایط آب و هوایی از جمله لغزندگی به دلیل بارش‌ها، طوفان شن و غیره، نامناسب و طولانی بودن جاده‌های ارتباطی بین ایستگاه مادر تا ایستگاه‌های دختر، از سرویس خارج شدن ایستگاه مادر و ایستگاه‌های دختر به دلیل قطعی برق که منجر به قطعی گاز می‌شود از مهمترین مشکلات گازرسانی به شرق استان است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با اشاره به اینکه درحال حاضر در شبانه روز بیش از ۷۰ میلیون متر مکعب گاز در سطح استان به مصرف می رسد، ادامه داد: مردم شرق استان باید نسبت به تهیه سوخت دوم برای موارد احتمالی قطع گاز، که خارج از اختیار این شرکت است، اقدام کنند.

وی با بیان اینکه گاز شرق استان باید فشرده و طی کیلومترها مسافت به این منطقه حمل شود،گفت: تأمین گاز پایدار شرق استان  یک دغدغه مهم برای این شرکت است و از مردم عزیز استان بویژه شرق استان تقاضا داریم هوشمندانه در مصرف گاز صرفه‌جویی داشته باشند.

علوی گفت: در منازل مسکونی که چند اتاق وجود دارد، گرم کردن اتاق بدون استفاده نوعی اسراف است، آیا منطقی است که در شرایط محدودیت تامین گاز، سیستم گرمایشی اتاق‌های بدون استفاده را روشن نگه داریم؟ هر چه قدر مردم در بخش خانگی و صنعتی گاز را بهینه مصرف کنند، محدودیت مصرف برای صنایع اعمال نمی‌شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با اشاره به مصرف سالیانه ۷ میلیارد متر مکعب گاز در نیروگاه های سطح استان ابراز کرد: در بخش نیروگاهی، ۶ نیروگاه در سطح استان مشغول فعالیت هستند که سالانه ۵ هزار مگاوات برق تولید می‌کنند.

وی با بیان اینکه دمای رفاه منزل بین ۱۸-۲۱ درجه سانتی‌گراد است، خاطرنشان ساخت: اگر همه مردم به خصوص مشترکان شرق استان، دمای رفاه را رعایت کرده و سیستم گرمایش اتاق‌های بی‌استفاده را از سرویس خارج کنند، می‌توانیم زمستان امسال را به راحتی و بدون قطعی گاز  پشت سر بگذاریم.

به گزارش فارس، در حال حاضر یک میلیون و ۹۴۰ هزار مشترک در سطح استان وجود دارد که از این میزان بالغ بر یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشترک خانگی و بقیه مشترکان صنعتی و عمومی تلقی می‌شوند همچنین گازرسانی به  ۱۶ هزار واحد صنعتی،گلخانه و دامداری، ۶۲ شهرک صنعتی، با نصب بیش از یک میلیون و۱۱۰ هزار انشعاب انجام شده است.

انتهای پیام/۶۳۰۷۷/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: گاز اصفهان قطعی گاز افزایش مصرف زمستان شرکت گاز استان اصفهان شرق استان سطح استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۲۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، ربات مذکور نه تنها باک خودرو را پر می کند، بلکه با کمک یک اپلیکیشن در وقت کاربر نیز صرفه جوی می کند. این اپ تضمین می کند فرد مقدار دقیق سوخت مورد نیاز برای سفرش را دریافت کند. 2 ماه قبل شرکت مذکور از برنامه پایلوت ربات سوختگیری خبر داده بود. البته توسعه این ابزار یک سال طول کشید. ربات مذکور طوری توسعه یافته تا نه تنها حافظ محیط زیست باشد، بلکه خطر بیرون ریختن سوخت نیز کاهش یابد.

هنگامیکه افراد به یکی از ایستگاه های ADNOC می رسند، می توانند نوع سوخت را انتخاب و روی یک نمایشگر لمسی یا اپلیکیشن موبایل ضربه بزنند. در مرحله بعد بازوی رباتیک با یک نازل متناسب و حسگرهایی که تضمین می کند نازل هنگام سوختگیری به طور صحیح قرار گرفته است، فرایند سوختگیری را انجام می دهند.

دوربین ها و حسگرهای مختلف فرایند سوختگیری را رصد می کنند و همزمان تضمین می شود همه فعالیت ها به طور ایمن و متناسب انجام شود. پس از پایان یافتن سوختگیری، بازوی رباتیک نازل را عقب می کشد و فرد می تواند محل را ترک کند.

کارمند رباتیک پمپ بنزین بخشی از استراتژی 5 ساله شرکت برای تضمین آن است که خودروها بهتر سوختگیری کنند.

کد خبر 6090533 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند